Frigörande med Reiki 

Under mina år som Reikiutövare så har jag fått lära mig olika tekniker med Reiki energin. Men just denna energimetod som jag har valt att kalla Frigörande, är just nu min favorit metod att jobba med. Den kallas även för att hela andliga bindningar i kursmaterialet från master delen av Usui Reiki Holy Fire 3.

Det är mycket material som ges i de olika Reiki kurserna och när en kurs är över har man snuddat vid mycket men själva djupdykandet är upp till var och en av oss efteråt. Så när jag kom till denna metod förstod jag att detta var en stor grej. Till och med en medial kvinna som jag var i samtal med innan just denna kurs med Frigörande, utbrast att detta var en så viktig del i kursen. Och oj så rätt hon fick!


Det dröjde faktiskt några år tills jag helt och hållet smälte samman med material i hur jag skulle jobba med just denna energimetod med Reiki. Nu är jag inne i ett flow av just denna teknik och märker för varje behandling att WOW! Det händer nåt omgående varje gång! Alla klienter känner av något, även de som säger att; Nej jag varken ser, känner eller hör något.


Man behöver verkligen inte vara medial eller andligt utvecklad för att kunna märka av denna behandling, för det gör man. På ett positivt sätt. Klienterna känner allt från att det är en skön energi som känns som en våg genom kroppen, andra ser färger, vissa kopplar av helt och somnar till, andra börjar direkt känna hur obehagskänslan sakta börjar avta och försvinna, vissa känner en lättnad och glädje på direkten medan andra märker hur tyngden på axlarna hade lättats när de ser tillbaka några dagar till då de genomgick behandlingen.


Stress släpper, ångesten sänks och livsglädjen får åter sitt utrymme.

Lite bergochdalbana och känslor som kanske går upp och ner någon dag är helt vanlig utrensning när energi plockas bort. Man får helt enkelt vara mer varsam mot sig själv de kommande dagarna och låta kroppen, sinnet och själen få ro att läka och återhämta sig.


Jag vet att denna metod fungerar bra när ångesten börjar bubbla upp inombords, när man känner sig stressad för något, när man behöver rensa bort något gammalt som hindrar dig från att komma framåt eller om bara det dåliga humöret ska väck så man kan ta nytt tag och gå mot andra riktningen istället. jag tror även att denna energimetod är ypperlig och hjälpsam med de som har ett sorgearbete eller gått/går igenom en separation av relation. Det handlar mycket om att släppa taget och samla ny kraft.

Detta är precis varför behandlingen Frigörande är så magiskt bra verktyg att ha med sig i sin Reikiväska, för att då kan jag och andra Reikiutövare hjälpa andra människor.


Denna behandling går väldigt bra på distans och då är allt klart på en halvtimme. Kommer du på en fysisk behandling kommer du få påfylld av Reikienergin efter själva frigörandet, så totalt är du bokad en timme för detta. Välkommen att boka!


11 visningar

Senaste inlägg

Visa alla