Om mig

2014-05-04 Göteborg

Birkan Tore som är känd från TV med Det Okända och Räddad av änglar, har emellanåt kurser i Sverige. Jag gick en tredagars Angelmedium kurs i ett soligt Göteborg i början av maj 2014.

2015-04-19 Reikicentrum Lidköping

Christine Core, en av grundarna till Angelic Reiki systemet kom på besök hos Liliann Gustavsson på Reikicentrum. Där vi som gått Angelic Reiki kurser fick komma och träffa Christine en söndag kväll.

Jag gick på workshop Angelic Reiki 1 & 2 och workshop Angelic Reiki 3 & 4 i slutet av år 2014 hos Liliann Gustavsson på Reikicentrum. Dessa kurser var min första upplevelse med och av Reiki och kände att det här kunde jag verkligen ha nytta av för både min egen del och för nära och kära. Sedan gick jag på workshop Professionell Utövare i början av år 2015 och kände att jag ville kunna ge fler människor Reiki. Den sista workshop som är Angelic Reiki Master Teacher, lärarnivån, gjorde jag våren år 2016.
Jag gick Holy Fire® Reiki Master Teacher kursen sommaren år 2016.

Januari 2019 uppgraderade jag till Holy Fire® III, vilket är den senaste energin inom Reiki systemet som William Lee Rand tagit emot. Den leder oss till vårt Autentiska Jag.

Ni når mig genom att skicka e-post till:

info@anglalikt.se