Om mig

Intresset och nyfikenheten för vad man inte kan se har alltid funnits där. 

Jag kom först i kontakt med Reiki via Reikicentrum i Lidköping, hos Liliann Gustavsson fd Karlström i november år 2014. Då gick jag första kursen med Angelic Reiki. Under första initieringen upplevde jag något spännande och sedan vid övningen på att få ge första behandlingen så kände jag hur en ström av energi flödade ur mina händer. Det var fantastiskt och jag ville lära mig mer.

Eftersom Reiki är så enkel och fantastisk att arbeta med, ville jag komplettera kunskapen ihop med basmedicin. Att få förstå helheten av hur vår fysiska- och energikropp fungerar. 

 

Sedan rullade kurserna på och en ny livsstil infann sig. Några av alla utbildningar är listade här nedan och några av kurserna har jag repeterat för både nöje och kunskapens skull. Man lär sig något nytt varje gång när man får arbeta med både materialet och övningarna. Men nyfikenheten är fortfarande kvar och det är fortfarande lika roligt med att få lära sig något mer och nytt. Ännu roligare är det att få kunna dela med sig av allt detta nu i behandlingar till er.

Diplom

Bullet point

Angelic Reiki ®    år 2014-2016, 2021

Steg 1-2                          november 2014

Steg 3-4                         december 2014

Professionell utövare  januari 2015

Master Teacher            mars 2016

Bullet point

Usui Reiki, Holy Fire Reiki ®   år 2015-2016, 2019

Första och andra graden  maj 2015

Master                                  maj 2015

Holy Fire Master                 juni 2016

Bullet point

Medicin 1     år 2016

Läste medicin 1, 150 poäng på distans och med vissa träffar på Campus i Lidköping.  

Bullet point

Golden Heart of Merkabah Of Creation, advanced level   år 2015

Genomgått kurs på både grundläggande och avancerad del inom bl.a. vårt energifält och meditationer. 

Bullet point

Energikorrigering      år 2016

Tre delar av workshop i konsten att balansera och korrigera sina energier.

Bullet point

Munay-Ki, shamanska riter och ceremonier   år 2017, 2021

Medicinhjulet och The nine great rites of initiation from the wisdomkeepers of America. Ur Healing of the Lightbody School.

Bullet point

Kristallhealing          år 2022

Kristallakademins stora kurs om kristallhealing med att lära sig om kristaller, kristallutlägg, kristallelixir, kristallnät och mycket mer.

beskuren.kopia 2).jpg
angelica.png
Logosak fyrkant.png
IMG_9131_edited.png

Mina tankar

Nu är det ett tydligt hälsotema här i Lundsbrunn och verkligen roligt att få vara delaktig i allt detta. Därför är det så roligt att kunna erbjuda Reikibehandlingar som ett gott komplement för både kropp och själ.

Jag erbjuder även kurser inom Angelic Reiki och Usui Holy Fire Reiki.

Målet är att bli av med ohälsan och att istället främja ett självläkande och ett helande till hela kroppen och sinnet. Även djur har god nytta av Reiki.

 

Det forskas en hel del inom Reiki nu som går att läsa mer om på Förenade Reikiförbundet i Sveriges hemsida. Inom en snar framtid hoppas jag och andra utövare att Rekibehandlingarna är en naturlig del på sjukhus och inom äldrevården här i Sverige, precis som det är utomlands.