Holy Fire Reiki 2

Holy Fire är en ny form av Reiki som kommer från en högre nivå av medvetande. Namnet påvisar inget religiöst utan menar att det är en andlig energi som skapar helhet genom rening och ett helande.

När man har gått en utbildning med Holy Fire så fortsätter den energin att jobba vidare och blir mer effektiv. En av de fina effekterna av Holy Fire är känslan av att vara älskad och den ökar självkänslan. Det är väldigt närande för själen.
Den kan ta bort negativ chi, ge dig känslor av trygghet och frid samt uppfylla dig med självförtroende, stärker dig och vägleder dig vidare i din utveckling. Man får ytterligare en stark symbol att jobba vidare med på sig själv och till andra genom behandling. Jag gick Master Teacher kursen sommaren år 2016.

Holy Fire behandlingen ges när du ligger ner på en behandlingsbänk med en skön filt och kudde under huvudet samt med kläderna på. Samtidigt får du lyssna på avslappnade musik. Som klient kan du uppleva värme från mina händer när jag håller dem på kroppen eller en bit ovanför och ibland pirrande känsla av energi som flödar i kroppen. Den fysiska beröringen aktiverar dessutom kroppens egna ”må bra” hormon oxytocin.

Lite historik:
Holy Fire är en vidareutveckling av Usui Reiki systemet med dess symboler och William Lee Rand lade till master symbolen för Holy Fire. Innan Mikao Usui Sensei gick bort år 1926, bad han Chujiro Hayashi Sensei vidareutveckla Usui Reiki Ryoho. Vilket han gjorde i egen Reiki klinik i Tokyo.