Angelic Reiki ®

Anglabild

Angelic Reiki ® harmoniserar livsflödet!

Trauma, rädslor, stress och oförmåga att slappna av skapar blockeringar i kroppen och immunförsvaret försvagas. Det är viktigt att rensa bort så mycket som möjligt som stör energiflödet i kroppen. Reiki är universell livsenergi som löser upp blockeringar i vår kropp, energiflödet återgår till normalt samt läkning sker både psykiskt och fysiskt.

Forskning har visat att när vi utsätts för negativ stress så stängs våra celler. Inget kommer varken in eller ut och cellen dör. Stress har visat sig att det kan vara något av det skadligaste som finns att utsätta kropp och själ för om inte återhämtning sker. Det är återhämtningen som är så viktig för att återställa balansen i kropp och sinne. Där är Reiki en fantastisk möjlighet att använda sig av för att få tillbaka en harmoniserad livsenergi.

Under en behandling ges det ett bra tillfälle för den del av ditt nervsystem att aktiveras med lugn och ro hormoner och den andra delen av nervsystemet som utsöndrar stresshormoner tar en paus. Är man igång dagligen med stresspåverkan så sätts vår kropp i obalans och obalanser ger i långa loppet skador på celler, hjärnceller och våra organ.

Under en behandling får du tillfälle att slappna av mycket djupt och då aktiveras kroppens egna läkande krafter, du får tillfälle att återhämta dig. En behandling är kravlös, läkande och mycket behaglig. Du behöver inte bete dig på något speciellt sätt utan att bara vara.

Reiki energin kommer från en oändlig källa och är en fantastisk helande metod att använda sig av. Den ger lindring och tar bort biverkningar om man är under en medicinsk behandling. Reiki ger kroppen avkoppling, är stressreducerande, ger bättre sömn och är ett utmärkt komplement till sjukvården. Reiki hjälper till och gör en mer harmonisk övergång vid dödsbädden.
Reiki används idag på sjukhus som en komplementbehandling i flera europeiska länder som England och Frankrike samt i USA. Där ingår den inom palliativ vård till cancersjuka och deras anhöriga. I Sverige är Reiki klassat som friskvård av Skatteverket.

Angelic Reiki ® behandlingen ges när du ligger ner på en behandlingsbänk med en skön filt och kudde under huvudet samt med kläderna på. Samtidigt får du lyssna på avslappnade musik. Reikiutövaren lägger händerna på eller strax ovanpå kroppen och ger Reiki intuitivt på kroppen. Som klient kan du uppleva värme från dennes händer när händerna hålls på kroppen eller en bit ovanför.  Ibland upplevs en pirrande känsla av energi som flödar i kroppen. Den fysiska beröringen aktiverar dessutom kroppens egna ”må bra” hormon oxytocin.

Effekterna av en Reiki behandling är:

Minskad stress
Avslappning
Läkning av kropp och sinne
Höjt immunförsvar
Förstärkning av din energihöjande medvetenhet
Emotionellt lugnande
Helande på själsnivå

Jag själv gick på workshop Angelic Reiki 1 & 2 och workshop Angelic Reiki 3 & 4 i slutet av år 2014 hos Liliann Gustavsson på Reikicentrum. Dessa kurser var min första upplevelse med och av Reiki och kände att det här kunde jag verkligen ha nytta av för både min egen del och för nära och kära. Sedan gick jag på workshop Professionell Utövare i början av år 2015 och kände att jag ville kunna ge fler människor Reiki. Den sista workshop som är Angelic Reiki Master Teacher, lärarnivån, gjorde jag våren år 2016.