änglabild.JPG

Angelic Reiki ®

En helande metod av vår tid.

Angelic Reiki ® harmoniserar livsflödet!

Här är två länkar till Svenska Angelic Reiki® 
sidan samt Internationella sidan av Christine Core.

En behandling är kravlös, läkande och mycket behaglig. Du behöver inte bete dig på något speciellt sätt utan att bara vara.

Effekterna av en Reiki behandling är:

Minskad stress
Avslappning
Läkning av kropp och sinne
Höjt immunförsvar
Förstärkning av din energihöjande medvetenhet
Emotionellt lugnande
Helande på själsnivå

Trauma, rädslor, stress och oförmåga att slappna av skapar blockeringar i kroppen och immunförsvaret försvagas. Det är viktigt att rensa bort så mycket som möjligt som stör energiflödet i kroppen. Reiki är universell livsenergi som löser upp blockeringar i vår kropp, energiflödet återgår till normalt samt läkning sker både psykiskt och fysiskt.

Forskning har visat att när vi utsätts för negativ stress så stängs våra celler. Inget kommer varken in eller ut och cellen dör. Stress har visat sig att det kan vara något av det skadligaste som finns att utsätta kropp och själ för om inte återhämtning sker. Det är återhämtningen som är så viktig för att återställa balansen i kropp och sinne. Där är Reiki en fantastisk möjlighet att använda sig av för att få tillbaka en harmoniserad livsenergi.

Under en behandling ges det ett bra tillfälle för den del av ditt nervsystem att aktiveras med lugn och ro hormoner och den andra delen av nervsystemet som utsöndrar stresshormoner tar en paus. Är man igång dagligen med stresspåverkan så sätts vår kropp i obalans och obalanser ger i långa loppet skador på celler, hjärnceller och våra organ.

Du går ner i en djup avslappning som gör det möjligt för kroppen att starta en läkningsprocess. 

Under behandlingen får du tillfälle att slappna av mycket djupt och då aktiveras kroppens egna läkande krafter, du får tillfälle att återhämta dig.

Reiki arbetar på flera plan samtidigt. Den fysiska beröringen frigör må-bra-hormonet oxytocin samtidigt som den påverkar kroppens subtila energisystem.